Saturday, 14 May 2011

5 more days

mesti korang dah tahu apa tujuan lagi 5 hari kan...sudah tentu cerita favouriteku sudah ingin keluar ke pawagam khamis nie...Cerita apa lagi,Nur Kasih The Movie..sekarang nie bnyk website atau blog2 yg masukkan n3 baru psl NKTM...malas la pulak nak cerita panjang pasal cerita nie sbb masing2 sh blh search blog2 tu...tp apa yg pasti kalau nk pergi tngk cerita nie,kita semua wajib bawa tisu...The Making Of Nur Kasih The Movie pon semakin bnyk ditayangkan dkt tv..semlm dkt tv3,hari ini dkt tv9..dan esok ntv7...masa tngk disebalik tabik td pon dah sedih2...nie kan pulak nk tngk hasil tangan Khabir Bahtiar & Mira Mustafa.....Hasil kerjasama mereka berdua mmg mantap...Kerjasama tiga-tiga pelakon utama memang mantap & meletop...gandingan Remy Ishak(adam) dan Tiz Zaqyah (nur amina) memenag terbaik...romantik giler2...Lakonan Fizz Fairuz(aidil) memang menyentuh hati...ditambah pulak dgn gandingan pelakon2 cilik adik mia sara,dah pelakon veteren...sampai disini sahaja n3 baru sbb dah x nk spoil mood org2 yg nk pergi tngk cerita nie nnt...sebelum tu layan la soundtrack cerita nie..kesemuanya ada 3 lagu...best sgt2...

1)Nur Kasih - Tiz Zaqyah & Yassin Sulaiman

video

2)Tanpamu - Sabhi Sadhi & Helena

video

3)Bertemu Cinta - Mila

video

apa yg pasti,bg peminat Nur kasih,korg semua harus pergi tngk kt panggung wayang...Filem yg kita semua nnt2kn selama setahun....NUR KASIH THE MOVIE memang best...

No comments:

Post a Comment