Monday, 4 July 2011

Wayang

     Bln 7...bln yg dinantikan...awal bln mmg x payah cerita la..confirm la gaji x masuk lg..poket sentiasa kering masa awal2 bln...mula la nak gagau mana-mana tempat yg ada duit...hehehe..besa la..parent dah potong elaun blnan atau lebih tepat lg elaun bulanan memang terus kena cantas dan x akan tembuh sampai masuk u nnt...huhuhu..buat masa nie memang kena gagau lubuk-lubuk duit la...harapkan duit sendiri je la dalam masa 3 bulan nie..duit tetap duit..tapi sekarang nie zirah nak cerita pasal wayang...hujung bulan 6 dan dalam bulan tujuh nie banyak la movie-movie best yang nak ditayangkan atau sedang ditayangkan...hujung bulan enam ada dua cerita best yang keluar...mula-mula yang ditayangkan ialah cerita transformers 3 lepas tu cerita melayu pon menyusul iaitu cerita Sekali Lagi...dua-dua nie memang zirah nak p tengok..tapi buat masa nie belum ada masa lagi..hehehe...kerja je banyak dan masa x sesuai nak tengok...
    sok zorah nak p tenagok cerita Sekali Lagi lakonan romantis antara pelakon Sam dengan Lisa...ada adik mia sara..memang nak p tengok sok..alang-alang dah cuti sok...apa lagi,zirah terus ajak kawan-kawan p tengok sekali sok...x tau lagi berapa ramai yg nak p sekali...hehehe..cerita transformers 3 tu x tau lagi bila zirah nak p tengok...huhuhu..tiket masa sangat...duit dah makin kering...
    dalam bulan tujuh nie pulak cerita harry potter:death hollow part 2 akan keluar..nie la cerita yg paling zirah tunggu-tunggukan...memang x sabar-sabar nak tahu penghujung dia walaupon dah baca buku nie...hehehe.. kali nie nak ajak abang dan kawan dia p tengok sekali la...penyudah bagi series harry potter...sebelum tu zirah tunjukkan 3 poster yg zirah nak p tengok kat wayang bulan nie....
                                                                    SEKALI LAGI

                                              HARRY POTTER:DEATHLY HOLLOW PART 2

                                                                 TRANSFORMERS 3


sebelum tu ada lagi zirah nak tunjuk trailer cerita harry potter


video

so enjoy la movie-movie best nie dekat wayang..sekian sahaja n3 kali nie...hehehe

No comments:

Post a Comment