Friday, 23 December 2011

CoMA '11

dah lama zirah dah x update blog nie....hahaha...seriusly kebelakangan nie zirah busy sgt2 smpai nak update blog pon x sempat...hihihi..ari nie bru zirah ada masa...back to the topic,CoMA nie berlaku minggu lepas ari ahad bersamaan 18/12/2011...event agak besar utk kolej sbb event nie berkaitan dengan pencapaian akademik pelajar-pelajar dekat kolej...sekretariat zirah kena handle event nie...walaupun sekretariat zirah join nie ramai junior tp kami mampu lakukan tanpa sebarang masalah pada hari kejadian...nie banner event tu....



ok,tu banner event yg telah berlangsung ahad lepas...banner nie kawan zirah yang buat...credit untuk kawan zirah tu...satu banner yang lain daripada yang lain dari sebelum nie...menarik bila tengok banner nie dah siap dan dipamerkan dekat pintu masuk kolej..hihihi..rasa bangga la pulak masa tu...tp terima kasih untuk kawan zirah tu....sepanjang beberapa bulan sebelum event nie berlaku,kami selalu adakan meeting..seriusly masa meeting nie la yang zirah kurang gemari...progress biro akan selalu ditanya oleh pengarah dan naib pengerusi sekretariat..huhuhu..tapi apa nak buat dah memang tanggungjawab yang diamanahkan,jadi kena jalankan tugas tersebut..bermakna progress setiap minggu mesti dilaporkan..dari design banner sehingga ke design pamplet... seriusly semua nie makan masa yang agak lama sebab tarikh selalu berubah...sampaikan yang final nie 18/12/2011..

pada hari kejadian,semua orang terpaksa buat macam-macam tugas daripada yang dirancang sebelum nie.. apa nak buat kekurangan ahlila katakan..semua orang jadi multitask person...serba boleh masa hari kejadian tu..yang zirah jangan nak kata la..dari jadi ketua biro publisiti jadi runner persembahan dengan runner stage... serius penat...tenaga pada hari tu memang x ada...sepanjang minggu lepas zirah selalu tidur lambat sebab banyak keje yang nak kena buat...seperti yang dirancang,event nie habis tepat pada masanya..semua orang jalankan tugas masing-masing dengan dedikasi giler2...sampaikan semua senior sekretariat bangga dengan kami semua..hinggakan ramai yang demam lepas event tu...dedikasi punya pasal la katakan...hihihi...owh terlupa pulak,masa event nie berjalan,kami juga sediakan muzikal teater daripada 4 gabungan.. gabungan floor zirah menang tempat pertama...nie video masa rehesal teater ari tu..


video
















gabungan nie berjaya merangkul tempat pertama dalam pertandingan muzikal teater pada malam nie...semua gambar sepanjang event tu berlangsung




No comments:

Post a Comment